vreau si eu sa ma joc

Deschid acest blog in speranta ca va fi citit de cei ce lucreza, colaboreaza, cunosc oameni din mass-media, fundatii caritabile,pentru a putea face un bine si pentru a promova acest apel disperat ,acest strigat de ajutor.

Blogul lui David as vrea sa fie locul unde sa ii pot aduna pe toti cei doresc sa ii dea fiului nostru ajutorul de care are atata nevoie. David sa nascut prematur, la numai 33 de saptamani, cu o greutate de 1,500 kg si 45 de cm.Viata a fost o lupta pentru el din primul moment: doua luni a stat in incubator, neputand sa respire singur.A fost gavat o luna, pentru ca nu reusea asta in mod natural. La un an a fost diagnosticat cu epilepsie,la care s-a adaugat diagnosticul de tetrapareza spastica,hipoplazie de corp calos, de curand s-a depistat ca are subluxatie de sold si ca va trebui operat la ambele picioare plus alungire de tendoane. Dupa luni de terapie, masaj, kinetoterapie, terapie Vojta,terapia Bobath David isi misca manutele, spune primele cuvinte.Acum are 4 ani si 8 luni progresele sunt ,uneori, chiar zilnice.Deja face legatura intre mai mai multe cuvinte.Din pacate nu mai avem niciun fel de resurse financiare si nici macar ce sa vindem ca sa il putem ajuta pe baiatul nostru sa mearga.Progresele facute ne dau speranta ca va putea duce o viata independenta,cat mai aproape de normalitate.Zecile de internari in spital,nevoia permanenta de asistenta au facut ca eu ,ca mama sa nu imi permit sa am un serviciu.Intregul venit este mic, insuficient pentru traiul zilnic,fara sa ne mai gandim la medicamanete, terapii, costurile pentru deplasarile la spital. Am nevoie de ajutorul vostru, oricat de mic, pentru ai oferi copilului meu sansa sa fie normal ! Progresele facute de David ne dau speranta ca va fi bine, ca va putea merge ! Pentru noi, ziua in care David va merge va fi cea mai frumoasa zi din viata noastra ! In speranta ca ne puteti ajuta va transmit toate datele si actele medicale care le detinem .

Asociatia David-Valentin,C.I.F. 33135667

Titular cont : Tudose Floarea-Claudia

CONT : RO10BRDE010SV38485740100 ,deschis la BRD-Groupe Societe Generale-contul Asociatiei

CONT : RO41RZBR0000060012407992 ,deschis la Raiffeisen Bank-contul personal

Cont PayPal :  https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=7DPDMKBSSKMA2

Contact tel. : 0743498422

e-mail : happcyu@yahoo.com

Va multumesc !

One thought on “vreau si eu sa ma joc

  1. David este un copil minunat! II dorim tot binele din lume si multa sanatate! Are nevoie de foarte multa sustinere si ajutor! Noi putem sa ii facem viata mai frumoasa!!

    Like

Leave a comment